Sådan forbliver byggepladsen bæredygtig: Betydningen af overvågning 

Sådan forbliver byggepladsen bæredygtig: Betydningen af overvågning 

Byggeplads

Nu til dags er der ingen tvivl om, at bæredygtighed er vigtigt. Bæredygtighed er ikke kun vigtigt i forbindelse med dagligdagens forbrug – bæredygtighed er også vigtigt i forhold til store projekter i samfundet såsom byggeprojekter. 

Man kan lave mange tiltag i byggeprojektet, så det forekommer mere bæredygtigt. Det er eksempelvis vigtigt at undersøge produktionen af byggematerialer og sikre sig, at disse er skabt i overensstemmelse med grønnere tiltag. Yderligere bør man som byggefirma også overveje mulighederne for at tage etiske valg i forbindelse med ansættelse samt tage socialt ansvar. 

Vigtigst af alt er det, at man genvurdere diverse processer gang på gang for konstant at blive mere bæredygtig som virksomhed! I denne forbindelse kan det eksempelvis være en god idé at gøre brug af overvågning. Dét vil vi forklare nærmere om nedenfor. 

Evaluere foregående processer: Eventuel optimering 

Med overvågning over byggepladsen, er man i stand til at genspille diverse bygge-situationer. På den måde kan man hurtigt vurdere, om der eventuelt er noget, som kan gøres bedre til næste byggeprojekt.

At genspille situationer er ikke kun hjælpsomt i forbindelse med at igangsætte flere bæredygtige initiativer på byggepladsen. Det kan også være hjælpsomt i forbindelse med mange andre situationer på byggepladsen. Bliver maskinerne håndteret korrekt – og er sikkerheden i top på byggepladsen? Sikkerhed på en byggeplads er uden tvivl noget af det vigtigste, som du bør prioritere. 

Hvis du har brug for hjælp eller tips til, hvordan du gør brug af videoovervågning på byggepladsen, kan du nemt få hjælp fra 247kooi. Her kan du få en samtale med en medarbejder, som kan forklare dig yderligere angående opsætning af Kooi Kameraovervågning samt hvordan disse bør håndteres. 

Hærværk og tyveri: Ressourcespil 

byggepladsovervågning er selvfølgelig også en god idé, når det handler om tyveri og hærværk. Hvis man kan undgå tyveri og hærværk, er man i samme åndedrag også med til at gøre byggefirmaet mere bæredygtig. Hvis materialerne ikke bliver stjålet eller ødelagt grundet hærværk, spilder man nemlig ikke ressourcerne. 

Det er ikke kun med til at skåne miljøet, når man passer på sine byggematerialer med videoovervågning. Det er selvfølgelig også godt for pengepungen, når man ikke skal købe nye byggematerialer grundet hærværk og lignende. Husk dog midlertidigt, at der er regler for videoovervågning på arbejdspladser. Disse regler eksisterer grundet medarbejdernes privatlivsrettigheder. En medarbejder fra 247kooi kan også være med til at kaste lys over denne sag for dig, hvis du har brug for råd og vejledning.

admin

Lukket for kommentarer.

Climateminds.dk 2019